Ebedi Takvim






Yeni Karamürsel Mağazaları

22 Kasım 2009 Pazar

git>>Yeni Karamürsel Magazaları
YKM’ nin öyküsü, tek bir magazadan Türkiye’nin ilk ve en büyük mağazalar zincirine uzanan, pek çok ilke tanıklık eden bir başarı öyküsü. Bu başarının ardında, yönetim kadrosundan, çalısanına kadar, koşulsuz müşteri mutlulugunu hedefleyen ve ilerlemeye yönelik özverili bir çalışma var.

Yıl 1950...Sultanhamam’ da ilk Yeni Karamürsel Magazasi açıldı. Nuri Güven, açtığı bu kumaş ve konfeksiyon magazası ile gelecekte Türkiye’de çok katlı mağazacılığın öncülügünü yapacak büyük bir kurumun temellerini atmış oluyordu.
YKM kurulduğundan bu yana her geçen gün büyüdü; Istanbul, Ankara, Izmir gibi büyük şehirlerde mağazalar açarak zamanla genişlemeyi sürdürdü. YKM, bugün, doğudan batıya Türkiye’nin her yerine yayılmış 61 mağazası ile hizmet vermeye devam ediyor.
YKM bugün, 61 mağazası, 3500'i aşkın personeli ile müşterilerine hizmet vermektedir. YKM magazaları toplam 125.000 m2 magaza yüzölçümü ile yılda yaklaşık 30 ile 33 milyon arası kişi tarafindan ziyaret edilmektedir. YKM mağazaları bünyesinde 900 seçkin marka ve 150.000 çeşit ürün bulundurmaktadır. YKM şu anda 1.000'in üzerinde aktif tedarikçiyle çalışıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Görüntüleme Sayısı

Slayt (İZMİR RESİMLERİ)

İzmir haritası


taksi durakları

İZMİR TAKSİ DURAKLARI A B C Ç E
F G H I J
TELEFON NUMARALARIK L M N O
Aranan semtin ilk baş harfini işaretleÖ P R S Ş
BUL tıklatınT U Ü V Y
Z
İZMİR Alan kodu 232